Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

Om oss

Karriär och utvecklingsakademin (KUA) är en ideell förening grundad 2007 med säte i Kungsbacka kommun, Halland. Vi är inte vinstdrivande. Vi arbetar för att öppna dörrar till arbetsmarknaden för unga såväl som gamla. KUA erbjuder även flertalet utbildningar för privatpersoner, företag och organisationer. Vi hjälper människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas och skapa ett hållbart arbetsliv.

En kärna i verksamheten är vårt mentorprogram för skolan. Vi utbildar fortlöpande personer som fungerar som klassmentorer för eleverna. Klassmentorerna tycker det är berikande att få nya perspektiv, insikter och att dela med sig av sina erfarenheter gentemot eleverna. Våra kursledare är yrkessamma entreprenörer med gedigen erfarenhet och har utbildat mer än 1000 egenföretagare. De har mångårig erfarenhet av att driva egna företag både nationellt och internationellt.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord