Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

LEDARSKAPSUTBILDNING

Påbyggnadsmodul 7 Coachade ledarskap – få andra att växa (kod: PL7)

Som chef och ledare ska du åstadkomma resultat genom andra. Det gör du genom ett gott ledarskap. Det coachande, målinriktade ledarskapet är ett av de bästa sätten att låta dina medarbetare växa och ta eget ansvar. En coachande ledare inspirerar och motiverar i syfte att stimulera delaktighet och kreativitet. En coachande ledarstil kan också frigöra tid för dig själv.

Utbildningen Coachande ledarskap ger dig ökade kunskaper om hur du kan stärka och utveckla dina medarbetare genom att tillämpa ett coachande förhållningssätt. Du får ökad förståelse för när denna ledarstil passar bäst, och du utvecklar din förmåga att lyssna aktivt, ställa kraftfulla frågor och ge feedback. Vi ger dig de viktigaste verktygen och du lär dig hur du kan coacha fram individens egen förmåga utan att själv förlora kraft eller energi.

Utbildningens innehåll: Vad är coaching?; aktivt lyssnande; bygga relationer; samtalstekniker; sätta mål och följa upp; hur bryta ned mål till aktivitet?; coachingens utmaningar; gruppens utveckling och dynamik; att förebygga och hantera konflikter; vad är det som driver och motiverar oss?

Utbildningen ger dig kunskaper om kommunikation, grupputveckling, konflikthantering och genom ett antal självtester en ökad insikt om din egna ledarstil. Inga direkta förkunskaper krävs.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord