Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

PERSONLIG UTVECKLING

Påbyggnadsmodul 1. Mindfulness (kod:PP1)

Mindfullness är en mänsklig egenskap och ett förhållningssätt som gör att du kan ta tillvara på ögonblicket och utveckla dina fulla resurser. Med enkla övningar får du hjälp att klara av pressen i privat- och yrkesliv. Med mindfulnessträning kan du komma bort från oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända. Du lär dig att vara alert och att fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. Du mår bättre, sover bättre och fungerar bättre.

Du blir mer uppmärksam och medveten och lär dig att minska stress och att fokusera på det som är väsentligt.

Utbildningens innehåll: Introduktion till mindfulness; meditationer -övningar som hjälper dig att använda mindfulness i din vardag; mindfulness och hjärnan.

Att vara mindful är att vara medvetet närvarande, att leva uppmärksamt i nuet. Därmed följer att du snabbt upptäcker din kropps signaler på för hög stress och dina stresstankar så att du kan bryta den onda spiralen. Du blir bättre på att se klart på varje situation, att göra mer realistiska bedömningar och att hitta positiva utvägar. Mindfulness är också ett verktyg som hjälper dig att återhämta dig effektivt.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord