Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

ORGANISATIONSUTVECKLING

Organisationsutvecklingen går ofta hand i hand med kompetensutveckling. Förmågan till förnyelse är en avgörande framgångsfaktor för alla organisationer, stora som små. Det är en förutsättning för att kunna möta nya krav och förväntningar i takt med att konkurrensen hårdnar, den tekniska utvecklingen ritar om kartan och medarbetare i allt högre utsträckning söker mening i sitt arbete.

KUA bidrar med expertis inom förändring, organisation och ledarskap. Vår syn på organisationer är att det ständigt pågår förändringar och vår roll är att hjälpa till att identifiera och att öka spridningen av positiva skeenden och förlopp. För att åstadkomma detta behöver chefer och medarbetare på samtliga nivåer involveras för att skapa en gemensam förståelse för den förändring som ska genomföras.

Våra utbildningar är uppbyggda i moduler som går att sätta samman så att de passar dina syften. Du kan också välja att gå ett steg i tagewt och utvecklas i den takt du behöver. Du kan också höra av dig till någon av våra handledare som kan skräddarsy kurser som passar era behov.

Varje modul motsvarar 8-timmars utbildning (1-dag)

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord