Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

STARTA EGET UTBILDNING

Basmodul A. Från affärsidé till företag (kod: BEA)

Affärsidén är grunden till allt företagande. All företagsverksamhet baseras på att det finns någon som är villig att betala för det företaget erbjuder.

Affärsidén är alltid individuell och bestäms av den blivande företagarens egna syften och förutsättningar. I denna utbildning täcker vi in de grundmoment vi anser vara viktiga för att du ska komma igång med din verksamhet.

Utbildningens innehåll: Företagsformer, skatter, avgifter och registrering; hur utvärderar man affärsidén?; hur sätter man ihop en affärsplan?; grundläggande marknadsföring- Vem är min kund? Hur når jag dem?; säljteknik- hur kan du sälja din vara/tjänst?; grundläggande ekonomi och bokföring, hur görs en budget?; samt presentationstekniker och pitcher.

Efter utbildningen har du stor förståelse för företagandets villkor samt de kunskaper som krävs för att driva ett eget företag. Du får insikt om dina personliga förutsättningar för att kunna etablera dig som företagare. Inga direkta förkunskaper krävs.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord