Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

LEDARSKAPSUTBILDNING

Påbyggnadsmodul 2. Effektivt ledarskap (kod: PL2)

Denna kurs är för dig som vill bli bättre både på att lyssna in och nå fram till andra. Som Ledare behöver du; tydliggöra mål och förväntningar. Fördela uppgifter, ge återkoppling på resultat, vara ett stöd när det gäller problemlösning, uppmuntra individuell utveckling, överföra kompetens, skapa öppenhet, lösa konflikter, fördela resurser och företräda medarbetare såväl som verksamheten.

– Att lyckas med detta ställer höga krav på din kommunikativa förmåga.

Utbildningen Kommunikativt Ledarskap ger dig färdigheter för att ta dig an dessa situationer. Vi tar avstamp i ditt sätt att kommunicera med hjälp en kommunikationsanalys som görs som en förarbete inför kursen. Med ökad självinsikt går vi sedan vidare till den faktiska kommunikationen – samtalsträningen.

Utbildningens innehåll: Ledarrollens uppdrag – kommunikation, en grupps utveckling och effektivitet; kommunikation och uttryckssätt, personlighetsmönster och kommunikation; konsten att vara tydlig; förmågan att se och agera på signaler; sinnestillstånd påverkar vår kommunikation och Tydlig feedback och återkoppling.

Målet med utbildningen är att få praktiska kunskaper och konkreta metoder för att leda grupper mot högre grad av effektivitet utifrån det egna sättet att agera och kommunicera. För dig som vill ta din kommunikationsförmåga till nästa nivå. Med hjälp av positiv påverkan vill du få medarbetare att springa lite fortare, ge dem kontroll över sin tillvaro och öka engagemanget i er gemensamma prestation som team. Inga direkta förkunskaper krävs.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord