Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

LEDARSKAPSUTBILDNING

Påbyggnadsmodul 3. Rekrytering och intervjutekniker (kod: PL3)

Grundläggande intervjuteknik hjälper dig undvika de vanligaste fallgroparna inom rekrytering. En framgångsrik rekrytering handlar om rätt intervjuteknik. Det blir därför väldigt viktigt att man besitter den förståelse och den kunskap som krävs för att kunna låta intervjun vägleda till den mest kompetenta personalen. Det gäller att ligga i framkant för att skapa den mest lönsamma verksamheten. Här kan en intervjuteknik-kurs vara ett utmärkt redskap för att få ny insikt, användbara verktyg och praktiska tips på hur en bra rekrytering ser ut. Det blir ett tillfälle att stärka din roll som rekryterare och ge företaget de resurser som behövs för att rätt person ska hamna på rätt plats.

Utbildningens innehåll: Under kursen går vi igenom hur du upprättar en kravprofil; granskning av Cv:n; formulerar intervjufrågor och intervjuteknik; hur man tyder ansökningar och betyg; kroppsspråk; fallgropar och framgångsfaktorer samt svåra situationer som kan uppstå under intervjun.

Efter att du deltagit i utbildningen kommer du att vara mer effektiv och ha ett mer träffsäkert sätt att intervjua. Detta genom en ökad förståelse och kunskap kring intervjun som metod, tydligare definition av aktuella frågeområden, bättre formulerade frågor samt känna till dina egna och andras intervjufällor. Inga direkta förkunskaper krävs.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord