Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

LEDARSKAPSUTBILDNING

Påbyggnadsmodul 4. Time management – personlig effektivitet (kod:PL4)

En tidseffektiv utbildning där du snabbt kan lära dig det som är mest relevant för att på ett smidigt sätt omsätta din kunskap till konkreta handlingar. Lär dig hur du kan nyttja din egen tid så effektivt som möjligt och få konkreta verktyg för att arbeta med de områden som påverkar ditt resultat. Oavsett hur bra du och din organisation är kan ni alltid bli bättre tillsammans. Med denna utbildning får din organisation ett enat och målinriktat tankesätt och en gemensam effektiv arbetskultur. Trenden är tydlig inom näringslivet och den offentliga sektorn; färre personer skall göra fler saker på arbetsplatsen genom ständig effektivisering för att företaget skall vara framgångsrikt på en konkurrensutsatt internationell marknad. 

Utbildningens innehåll: Mailpolicy, effektiv e-posthantering för sändare och mottagare; beslutsmodellen – Göra-Spara-Kasta, smart metod för att hantera in- och utflöde av e-post, telefon, dokument och möten; Tids-och energitjuvar med lösningar; struktur på arbetsplatsen, korgar, mappar, pärmar, hyllor; Planering och prioritering; smarta mål, dag-vecka-månad-år; delegering och handlingsplaner; veckoavstämning: Koppla ner, skapa kontroll och ta helg.

Målet för varje deltagare är att få mer gjort, få ökad kontroll, minska stressen och frigöra tid till det som är viktigt. Jobba smartare helt enkelt!

Denna utbildning lämpar sig för alla typer av verksamheter, både privata och offentliga. Inga direkta förkunskaper krävs.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord