Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

LEDARSKAPSUTBILDNING

Påbyggnadsmodul 5. Effektiv förändringsledning (kod: PL5)

Det enda som är konstant är förändring, brukar man säga. I alla organisationer utvecklas ständigt processer och arbetssätt. Som ledare i förändring behöver du både planera, förstå hur människor reagerar i förändring och hantera det oväntade.

Att leda i förändring är en grundkunskap för dagens ledare. Genom en utbildning i förändringsledning ökar du förståelsen för hur människor reagerar i förändring och hur du hanterar det oväntade.

Utbildningens innehåll: Vad är Förändringsledning?; människor och ledarskap; mission/vision/värderingar; affärsutveckling och förändringsarbete; Kaizen - strävandet efter kontinuerlig förbättring; förändringspsykologi och Att hantera besvärliga beteenden i förändring.

Efter utbildningen har förståelse för vad som skapar tillit och hur du aktivt kan stärka den. Kunskap om förändring som en process och hur du driver de olika stegen. Känsla för hur vi reagerar i förändring och hur du som ledare hanterar det. Förståelse för hur förändring skapar stress och hur du kan minska effekten. Kännedom om vad som skapar motivation hos olika människor och hur du kan trycka på rätt knappar. Inga direkta förkunskaper krävs.

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord