Hem Utbildningar Föreläsningar Coaching Klassmentor Kontakta oss
unnamed.jpg

STARTA EGET UTBILDNING

Under utbildningen får du en övergripande bild av vad det innebär att starta och driva ett företag. Efter utbildningen har du även tagit del av verktyg och stöd som hjälper dig att starta och utveckla din idé.

Våra kursledare är yrkessamma entreprenörer och har utbildat över 1000 egenföretagare. De har mångårig erfarenhet av att driva egna företag både nationellt och internationellt.

Våra utbildningar är uppbyggda i moduler som går att sätta samman så att de passar dina syften. Du kan också välja att gå ett steg i taget och utvecklas i den takt du behöver. Du kan också höra av dig till någon av våra handledare som skräddarsyr din utbildning tillsammans med dig.

Varje modul i Starta eget utbildningarna motsvarar 16-timmars utbildning (2-dagar). Vi kan även skräddarsy utbildningar som motsvarar 8-timmar (1-dag).

Basmodul A. Från affärsidé till företag (kod: BEA)

Affärsidén är grunden till allt företagande. All företagsverksamhet baseras på att det finns någon som är villig att betala för det företaget erbjuder.

Affärsidén är alltid individuell och bestäms av den blivande företagarens egna syften och förutsättningar. I denna utbildning täcker vi in de grundmoment vi anser vara viktiga för att du ska komma igång med din verksamhet.

Påbyggnadsmodul 1. Marknadsföring och säljteknik (kod: PE1)

Hur stor del av marknaden vill du ha? Vad gör er unika? Och hur ska ni göra för att komma dit? Vilka aktiviteter ger bäst effekt? Dag 1 ägnar vi åt marknadsföring. Dag 2 fokuserar på säljtekniker, visar hur du får framgång och lojala kunder genom kundförståelse, självkännedom och säljträning.

<-- Se vidare information i menyn till vänster

Nyheter

2016/08/23 Klassmentor inom skola

Vår satsning på mentorskap inom skola fortsätter. Hör gärna av er om just er skola är intresserade av att få besök av en klassmentor.

 

2016/08/07 Nya kurser inom ledarskap

Våra Ledarskapsutbildningar har nu utökats med nya påbyggnadsmoduler:

Påbyggnadsmodul 5: Effektiv förändringsledning

Påbyggnadsmodul 6. Att leda andra chefer

Påbyggnadsmodul 7: Coachande ledarskap

Se vidare under Företagsutbildningar..

 

2016/07/12 Nytt utseende på vår webbsida

Vi har nu ett förnyat utseende på vår webbsida. Hoppas ni gillar den!

Sökning

Ange sökord